Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ, Русия и Китай трябва

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ, Русия и Китай трябва
Коментари Харесай

Тръмп се обяви за отказ от ядрени оръжия

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Съединени американски щати, Русия и Китай би трябвало да се откажат от нуклеарните оръжия, съобщи ТАСС, цитирайки изявление на американския държавен глава пред телевизия " Фокс нюз ", представена от Българска телеграфна агенция.

,,Днес видях по какъв начин президентът (Владимир) Путин в Русия съобщи, че се радва да помогне (на САЩ) със (севернокорейския лидер) Ким Чен-ун и Северна Корея. Искаме да се отървем от нуклеарното оръжие, всички сме длъжни да го направим``, съобщи Тръмп. Той акцентира, че Русия и Китай също би трябвало да се откажат от нуклеарните си арсенали.

По-рано довечера телевизия Си Ен Ен съобщи, цитирайки анонимни представители на Белия дом, че Тръмп има желание да приготви съглашение за редуциране на нуклеарните арсенали, предусещащ присъединяване на Русия и Китай. Според президента на САЩ контролът над нуклеарните оръжия би трябвало да се прави с присъединяване на Москва и Пекин и да включва всички типове оръжия и бойни глави.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР